Wijkteams van start

Heb jij zin om de komende campagneperiode af en toe op een doordeweekse avond Huis-aan-Huis te gaan in je eigen buurt? Sluit je dan aan bij een wijk- of dorpsteam!

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november willen we met zoveel mogelijk mensen persoonlijk praten. Op de zaterdagen gaan we vaak op pad vanaf ons pand in het centrum van de stad Groningen. Komen zaterdagen jou slecht uit? Blijf je liever in je eigen dorp of wijk? Of wil je simpelweg vaker dan eens per week in actie komen? Dan kun je je nu aansluiten bij een van de wijkteams.

Vragen? Interesse? Bel/mail/app Robert op groningen@groenlinks.nl of nulzes-25213435

Een keertje meelopen?

Wijkteam Zuid staat al in de startblokken. Daarom gaan we zaterdag 14 juli alvast een keertje proefdraaien. Iedereen is welkom om mee te lopen met het wijkteam. We verzamelen deze zaterdag dus voor 1 keer niet op pand maar direct in de wijk! Klik hier voor meer informatie.

De wijkeams bestaan uit groepjes inwoners uit een wijk of dorp die af en toe samen langs de deuren gaan. Jullie kunnen zelf bepalen waar je precies heen gaat, hoe vaak jullie gaan en hoe lang. Uiteraard hoeven niet alle wijkteamleden elke keer mee te gaan.

De campagne gaat natuurlijk pas echt van start na de zomervakantie. Maar het organiseren is nu al begonnen. Denk jij dat je in het najaar wel een paar keer mee wil helpen? Meld je dan nu aan. Wij kunnen dan alvast een indeling maken en captains zoeken. Eventueel kun je je ook aanmelden voor een team in andere wijk dan de wijk waarin je zelf woont.

Wijkcaptain?

Heb jij wel zin in een beetje meer verantwoordelijkheid? Meld je dan aan als wijkcaptain! Als captain krijg je de namen door van de vrijwilligers in jouw wijk/dorp en krijg je de benodigde jasjes en flyers. Aan jou de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de leden van het wijkteam samen op pad kunnen. Uiteraard betekent dat niet dat je zelf elke keer aanwezig moet zijn. Je mag zelf weten hoe je het organiseert.

Vragen? Interesse? Bel/mail/app Robert op groningen@groenlinks.nl of nulzes-25213435