Instapdag nieuwe vrijwilligers

GroenLinks Groningen heeft jouw hulp nodig. Onze campagne wordt pas energiek, mooi en sterk als mensen zoals jij eraan meedoen.

Er is veel te doen in onze campagne. Zoveel dat je soms door de bomen het bos even niet kan zien. Daarom willen we je een mooi overzicht geven van wat je als vrijwilligers in de campagne kan doen.

Op de Grote Vrijwilligers Instapdag krijg je eerst algemene informatie over onze campagne en worden de verschillende vrijwilligersteams toegelicht. Daarna gaan deze teams meteen aan de slag en kan je dus gelijk meedoen.

Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe zo’n Huis-aan-Huisactie verloopt? Loop dan mee met een ervaren Huis-aan-Huis’er om de fijne kneepjes van het vak te observeren. Blijf je liever binnen? Bel dan samen met ons Belteam nieuwe GroenLinksers op om ze te verwelkomen in de partij en uit te nodigen om campagne te voeren. Ook zal DWARS op de Grote Instapdag een activiteit organiseren in het teken van onze maatschappelijke betrokkenheid. Zij zullen naar de Voedselbank gaan om daar mee te helpen.

Na afloop van de vrijwilligersacties staat er een heerlijke lunch voor ons klaar, gemaakt door het geweldige Team Thuishonk.

Kom dus gezellig langs om eens een kijkje te nemen in de campagne van GroenLinks. Er is meer dan genoeg te doen, het is super gezellig en we waarderen alle inzet.

Locatie

Coehoornsingel 87
9711BR Groningen
Nederland